Tech reviews and news

Nagrade Trusted Reviews Awards 2021: Saznajte tko je ušao u uži izbor za TV i kućno kino

Pouzdane recenzije 2021 su ovdje i ovaj uži izbor odnosi se na sve proizvode koje smo nominirali u našim kategorijama televizije i kućnog kina.

Neki od naših nominiranih sežu sve do rujna 2020., a naši su uže liste ispunjene robnim markama s kojima ste upoznati i markama s kojima biste se mogli susresti prvi put.

Od vrhunskih televizora do proračuna, zvučnih traka, projektora, video streamova i prijemnika, ovo su najbolji kućnog kina i TV proizvoda koje smo testirali u proteklih godinu dana, a konačne pobjednike odlučio je naš tim stručnjaci.

Čitatelji se mogu javiti i sa svojim favoritima, a nominacije za te kategorije otvaraju se početkom kolovoza. Posjetite ovdje za detalje na stranici Trusted Awards 2021.

Najbolji TV

Samsung QE65QN95A
LG OLED65G1
Sony XR-55A90J
Philips 65OLED+935
Panasonic TX-55JZ2000

Najbolji pristupačni televizori

Hisense R50A7200GTUK Roku televizor
Samsung UE50AU9000
Toshiba 43UL2063DB
TCL 55C715K
TCL Roku 55RP620K

Najbolji Gaming TV

Samsung QE65QN94A
LG OLED65C1
Panasonic TX-55JZ2000
Panasonic TX-48JZ980

Najbolji 8K televizor

Sony KD-75ZH8
Samsung QE75QN900A
LG 75QNED99

Najbolji projektor

Sony VPL-VW790ES
Samsung Premiere LSP9T
Sony VPL-VW590ES

Najbolji vanjski projektor

Kapsula magline Anker max
XGIMI Horizon
XGIMI Halo

Najbolji streaming box/stick

Roku Express 4K
Amazon Fire TV Stick s glasovnim daljinskim upravljačem Alexa (2020)
Apple TV 4K (2021.)
Chromecast s Google TV -om

Najbolji soundbar

Philips Fidelio B97
JBL Bar 5.0 MultiBeam
Samsung HW-Q950A
LG SP11RA
Samsung HW-S61A

Najbolje pojačalo/prijemnik

Marantz NR1711
Rotel A11 Tribute
Denon AVC-X4700H

Koje su nagrade Trusted Reviews Awards 2021?

Nagrade Trusted Reviews Awards godišnja su proslava najboljih proizvoda, tvrtki i usluga u svijetu tehnologije. Naš tim stručnjaka odabire najbolje proizvode iz mnogih kategorija, uključujući računarstvo, igre, mobilne uređaje, TV/audio itd.

Prethodnih godina održavali smo ceremoniju dodjele nagrada Trusted Reviews Awards na jednom događaju u Londonu. Međutim, ove godine morali smo napraviti neke promjene i umjesto toga događaj staviti na internet. Moći ćete pratiti nagrade kako se objavljuju tijekom tjedna, počevši od 4. listopada 2021.

Kada su nagrade Trusted Reviews Awards 2021?

Nagrade Pouzdane recenzije podijeljene su na kategorije glasova čitatelja i urednika po izboru. Vremensku traku događaja možete vidjeti ispod.

  • 2. kolovoza 2021.: Glasanje čitatelja ide uživo!
  • 30. kolovoza 2021.: Otkrivaju se uže liste nagrada Editor’s Choice Awards.
  • 30. rujna 2021.: Čitateljsko glasanje završava.
  • 4. listopada 2021.: Nagrade Editor’s Choice Awards počinju dok otkrivamo pobjednike mobilne kategorije.
  • 5. listopada 2021 .: Otkriveni su pobjednici izbora TV i audio urednika.
  • 6. listopada 2021 .: Otkriveni su pobjednici kuća Homes Editor’s Choice.
  • 7. listopada 2021 .: Otkriveni su pobjednici izbora urednika za računalstvo i igre.
  • 8. listopada 2021.: Otkrivamo ovogodišnje dobitnike Nagrade čitatelja.

Možda ti se svidi…

Najbolji projektori 2021: Najveći ekran u kući

Najbolji projektori 2021: Najveći ekran u kući

Kob Monney
Najbolji Soundbar 2021: Nadogradite zvuk televizora

Najbolji Soundbar 2021: Nadogradite zvuk televizora

Lista najboljihKob Monney
Najbolji TV 2021: Koji se najbolji televizori mogu kupiti 2021. godine?

Najbolji TV 2021: Koji se najbolji televizori mogu kupiti 2021. godine?

Lista najboljihKob Monney

Misli iz TV i audio uređivača

Kao što je bilo u svim odjeljcima koje pokrivamo, pandemija je pogodila lance opskrbe i odgodila različite proizvode. Neki od proizvoda za koje smo mislili da bi se potencijalno mogli naći na ovom popisu nisu stigli na vrijeme.

No to ne čini ovaj popis manje ‘najboljim od najboljih’. Unatoč izazovima vidjeli smo neke od najvećih tehnoloških nadogradnji s televizorima, sa svjetlijim OLED-ovima i mini-LED zaslonima koji dolaze na tržište. Nalet gledanja filmova i TV emisija kod kuće doveo je do toga da su projektori, zvučne trake i streaming playeri postali sve popularniji. Bila je ovo jako dobra godina s obzirom na okolnosti.

Kob Monney

Po Kob MonneycvrkutKontaktirajte putem Twittera

TV i audio urednik

Zašto vjerovati našem novinarstvu?

Osnovana 2004., Trusted Reviews postoji kako bi našim čitateljima dala temeljite, nepristrane i neovisne savjete o tome što kupiti.

Danas u svijetu imamo 9 milijuna korisnika mjesečno, a godišnje procjenjujemo više od 1.000 proizvoda.

Brother MFC-795CW bežični višenamjenski inkjet pregled

Brother MFC-795CW bežični višenamjenski inkjet pregled

PresudaKljučne specifikacijePregledna cijena: 178,70 GBPAko pogledate web lokaciju Brother, vidje...

Čitaj Više

BMW 330d M Sport s pregledom ConnectedDrive

BMW 330d M Sport s pregledom ConnectedDrive

PresudaVolite li kompaktni luksuzni automobil koji služi i kao ubojiti vozački stroj? Zatim ne tr...

Čitaj Više

Vauxhall Insignia Elite Nav 4x4 2.8i pregled

Vauxhall Insignia Elite Nav 4x4 2.8i pregled

PresudaPoštedite misli o jadnom, zarobljenom salonu D-segmenta. To su Mondeovi, Passati i (ranije...

Čitaj Više

insta story