Tech reviews and news

Trusted Reviews Awards 2021: Dowiedz się, kto znalazł się na listach finalistów dla telewizji i kina domowego

Trusted Reviews 2021 jest już tutaj, a ta krótka lista odnosi się do wszystkich produktów, które nominowaliśmy w naszych kategoriach telewizyjnych i kina domowego.

Niektórzy z naszych nominowanych sięgają wstecz aż do września 2020 r., a nasze krótkie listy są wypełnione markami, które znasz i markami, z którymi możesz się spotkać po raz pierwszy.

Od telewizorów premium po wysiłki budżetowe, soundbary, projektory, streamery wideo i amplitunery — te są najlepsze produkty kina domowego i telewizory, które testowaliśmy w ciągu ostatniego roku, a ostatecznych zwycięzców wybrał nasz zespół ekspertów.

Czytelnicy mogą również zgłosić się do swoich faworytów, a nominacje w tych kategoriach zostaną otwarte na początku sierpnia. Udaj się tutaj, aby uzyskać szczegółowe informacje na stronie Trusted Awards 2021.

Najlepsza telewizja

Samsung QE65QN95A
LG OLED65G1
Sony XR-55A90J
Philips 65OLED+935
Panasonic TX-55JZ2000

Najlepszy niedrogi telewizor

Hisense R50A7200GTUK Roku TV
Samsung UE50AU9000
Toshiba 43UL2063DB
TCL 55C715K
TCL Roku 55RP620K

Najlepszy telewizor do gier

Samsung QE65QN94A
LG OLED65C1
Panasonic TX-55JZ2000
Panasonic TX-48JZ980

Najlepszy telewizor 8K

Sony KD-75ZH8
Samsung QE75QN900A
LG 75QNED99

Najlepszy projektor

Sony VPL-VW790ES
Samsung Premiera LSP9T
Sony VPL-VW590ES

Najlepszy projektor zewnętrzny

Kapsuła Mgławicy Anker Max
XGIMI Horyzont
XGIMI Halo

Najlepsze pudełko do przesyłania strumieniowego / kij

Roku Express 4K
Amazon Fire TV Stick z pilotem głosowym Alexa (2020)
Apple TV 4K (2021)
Chromecast z Google TV

Najlepszy soundbar

Philips Fidelio B97
JBL Bar 5.0 MultiBeam
Samsung HW-Q950A
LG SP11RA
Samsung HW-S61A

Najlepszy wzmacniacz/odbiornik

Marantz NR1711
Rotel A11 Tribute
Denon AVC-X4700H

Czym są nagrody Trusted Reviews 2021?

Nagrody Trusted Reviews to coroczne święto najlepszych produktów, firm i usług w świecie technologii. Nasz zespół ekspertów wybiera najlepsze produkty z wielu kategorii, takich jak komputery, gry, urządzenia mobilne, telewizja/audio i nie tylko.

W poprzednich latach zorganizowaliśmy ceremonię wręczenia nagród Trusted Reviews Awards na imprezie w Londynie. Jednak w tym roku musieliśmy wprowadzić pewne zmiany i zamiast tego przenieść wydarzenie do sieci. Będziecie mogli śledzić nagrody w miarę ich ogłaszania przez cały tydzień, począwszy od 4 października 2021 roku.

Kiedy przyznawane są nagrody Trusted Reviews 2021?

Nagrody Trusted Reviews są podzielone na kategorie głosowane przez czytelników i wybrane przez redaktorów. Harmonogram wydarzenia można zobaczyć poniżej.

  • 2 sierpnia 2021 r.: Głosowanie czytelników jest aktywne!
  • 30 sierpnia 2021 r.: Ujawniamy listy finalistów konkursu Editor’s Choice Awards.
  • 30 września 2021: Głosowanie czytelników kończy się.
  • 4 października 2021 r.: Nagrody Editor’s Choice Awards rozpoczynają się, gdy ujawniamy zwycięzców kategorii mobilnej.
  • 5 października 2021 r.: Ogłoszono zwycięzców TV i Audio Editor’s Choice.
  • 6 października 2021 r.: Ogłoszono zwycięzców Homes Editor’s Choice.
  • 7 października 2021: Ogłoszono zwycięzców w dziedzinie komputerów i gier Editor’s Choice.
  • 8 października 2021: Przedstawiamy tegorocznych zwycięzców nagrody Readers Choice Award.

Możesz lubić…

Najlepsze projektory 2021: Największy ekran w domu

Najlepsze projektory 2021: Największy ekran w domu

Kob Pieniądze
Najlepszy Soundbar 2021: Ulepsz dźwięk telewizora

Najlepszy Soundbar 2021: Ulepsz dźwięk telewizora

Najlepsza listaKob Pieniądze
Najlepszy telewizor 2021: Jakie telewizory najlepiej kupić w 2021 roku?

Najlepszy telewizor 2021: Jakie telewizory najlepiej kupić w 2021 roku?

Najlepsza listaKob Pieniądze

Przemyślenia redaktora telewizyjnego i audio

Podobnie jak we wszystkich omawianych przez nas sekcjach, pandemia uderzyła w łańcuchy dostaw i opóźniła różne produkty. Niektóre produkty, o których myśleliśmy, że mogą znaleźć się na tej liście, nie dotarły na czas.

Ale to nie czyni tej listy mniej „najlepszymi z najlepszych”. Pomimo wyzwań, widzieliśmy niektóre z największych ulepszeń technologii w telewizorach, z jaśniejszymi wyświetlaczami OLED i mini-LED na rynku. Boom na oglądanie filmów i programów telewizyjnych w domu spowodował, że projektory, soundbary i odtwarzacze strumieniowe stają się coraz bardziej popularne. To był bardzo dobry rok w tych okolicznościach.

Kob Pieniądze

Za pomocą Kob PieniądzeświergotKontakt przez Twitter

Edytor telewizji i dźwięku

Dlaczego ufać naszemu dziennikarstwu?

Założona w 2004 roku firma Trusted Reviews istnieje, aby udzielać naszym czytelnikom dokładnych, bezstronnych i niezależnych porad dotyczących tego, co kupić.

Dziś mamy 9 milionów użytkowników miesięcznie na całym świecie i oceniamy ponad 1000 produktów rocznie.

Motorola ujawnia plany bezprzewodowego bezprzewodowego ładowania nowych telefonów

Motorola jest najnowszym producentem telefonów komórkowych, który sygnalizuje zamiar wprowadzenia...

Czytaj Więcej

Kontrowersyjna aktualizacja prywatności WhatsApp stoi przed toporem w Niemczech

Kontrowersyjna aktualizacja prywatności WhatsApp stoi przed toporem w Niemczech

Nadchodząca aktualizacja polityki prywatności WhatsApp zdenerwowała wielu użytkowników z powodu o...

Czytaj Więcej

Wiadomości Battlefield 6: Nacisk na nową generację, zgodność z poprzednią generacją

EA nie ujawniło jeszcze oficjalnie nowej gry Battlefield, ale potwierdziło, że szósta część będzi...

Czytaj Więcej

insta story